Київ

Пам'ятник Магдебурзькому праву в Києві відремонтують майже за 9 млн гривень

797 0
У торгах взяла участь лише одна компанія.
Пам’ятник Магдебурзькому праву у Києві

Пам’ятник Магдебурзькому праву у Києві

Київський науково-методичний центр з охорони, реставрації та використання пам'яток історії, культури та заповідних територій провів тендер на ремонтно-реставраційні роботи монумента на честь надання Києву Магдебурзького права. Відповідний тендер з'явився в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

У торгах взяла участь лише одна компанія – ТОВ «Київська будівельно-монтажна компанія», яка автоматично стала переможцем та за здійснені ремонтно-реставраційні роботи отримає від замовника 8 898 607,34 гривень.

Читайте також: у Трапезній церкві Софії Київської археологи розпочали розкопки (фото знахідок)

Як ми писали раніше, за допомогою через електронних торгів через Prozorro, держава й органи місцевого самоврядування надають підприємцям, які шукають приміщення для власної справи або ж місце для релокації бізнесу, в оренду своє майно. Як це працює та чому вигідно – читайте тут.

Довідка. Пам’ятник Магдебурзькому праву (Київ), був встановлений на честь повернення місту в 1802 році Магдебурзького права, яке воно вперше дістало ще у XV столітті. Вважається найстарішим пам’ятником Києва. За постановою Ради Міністрів УРСР від 24.08.1963 № 970 має статус пам’ятка архітектури, охоронний номер 31, та за постановою Кабінету Міністрів України від 03.09.2009 №928 має статус пам’ятка історії, охоронний номер 260035-Н.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!