Журналістка зі Львова та доброволець одружилися на передовій. Фото

7650 0
Замість весільних вбрань – військовий однострій та бронежилети, а з присутніх – бойові побратими.
фото: міністерство оборони україни

фото: міністерство оборони україни

В одному з прифронтових населених пунктів Донеччини одружилися дві пари молодят, військовослужбовців окремої повітрянодесантної Січеславської бригади. Серед них - молода родина, що поєднала в собі добровольця та журналістку. Про це повідомили у Міністерстві оборони України.

Микола у перший день вторгнення російської армії до України залишив цивільне життя і став до лав десантно-штурмових військ. Його дружина Христина допомагала Збройним Силам України на інформаційному й волонтерському фронтах.

Читайте також: На Львівщині молодята віддали ЗСУ подаровані 100 тисяч гривень

«Війна не завадила коханню. Саме в такий складний, тривожний час і створюються справжні українські родини, які знають ціну життя та свободи! Які роблять уже можливе на передовій, щоб не передати у спадок війну», – йдеться в повідомленні Міноборони України.

Замість весільних вбрань – військовий однострій та бронежилети, а з присутніх – бойові побратими.

Нагадаємо, що напередодні Tvoemisto.tv розповідало про відчайдушну дівчину Христину Стець зі Львова, яка захищає столицю України. Вона багато років працює у Києві. Війна її застала вдома, у Бучі, що за 6 кілометрів від Гостомеля, куди летіли перші російські ракети. Повністю історію читайте в матеріалі.

Фото: Міністерство оборони України

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!