Частина пасажирів рейсу Мілан-Львів повертаються до Львова

3319 0
Пасажири, які на понад добу застрягли в аеропорту Мілана, сьогодні вирушать до Львова, а пасажири скасованих рейсів до Мілана та Неаполя перебронювали квитки на інші рейси й також сьогодні вирушатимуть до Італії.
Фото: mandria.ua

Фото: mandria.ua

Пасажири авіарейсу Мілан-Львів, які з учорашнього ранку очікували на літак у італійському аеропорту Бергамо, починають вилітати до Львова іншими рейсами. Про це повідомили на сторінці львівського аеропорту у Facebook.

Частина пасажирів, яких учора поселили у готель, сьогодні, о 16:50 відправились із Рима до Львова літаком, котрий прибуде о 19:00. Як повідомили Tvoemisto.tv у прес-службі львівського аеропорту, цим рейсом вилетіли орієнтовно 50 пасажирів. Також частина пасажирів вилетіла з Мілана-Мальпенси.

«Реєструємось на рейс Ернеста 17.45 з Мілан-Мальпенса. Дякуємо за підтримку. Думаю, нарешті все буде добре», — розповіла також у коментарі Tvoemisto.tv екс-очільниця управління зовнішньоекономічних відносин та проектів ЛМР Ольга Сивак.

Читайте також: До Львова прилетів перший літак із Мілана. Фото

Додамо, що окрім рейсу Мілан-Львів, вчора, 24 червня, у львівському аеропорті довелося скасувати Львів-Неаполь, 44 пасажири якого перебронювали квитки на Рим та вже сьогодні о 13:30 відправились до Італії. Там їм організують трансфер до Неаполя. Ще семеро пасажирів перебронювали квитки на Венецію, куди вирушать о 19:45. Шість пасажирів скасованого рейсу Львів-Неаполь полетять до Мілану (Мальпенса) сьогодні, о 21:30. Ще 22 пасажири перебронювали квитки на рейс до Рима авіакомпанії МАУ. 

88 пасажирів також скасованого рейсу Львів-Мілан можуть перебронювати квитки на нинішній рейс Львів-Мальпенса, який вирушає о 21:30. Втім, наразі тривають перемовини з авіаперевізником.

За інформацією Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького затримка у рейсах сталася через технічні несправності літака авіакомпанії Ernest Airlines, який мав виконувати обидва рейси. Аеропорт розселив пасажирів у готелі Львова. Пізніше, згідно з договором, авіакомпанія має відшкодувати витрати і пасажирам, і летовищу. 

Читайте також: Які авіарейси запустять зі Львова у 2018 році. Перелік

Нагадаємо, пасажири італійського лоукостера Ernest Airlines, який прямував із міланського аеропорту Бергамо до Львова, застрягли в італійському аеропорту через скасований рейс. Офіційного роз’яснення ситуації, що склалася з львівськими пасажирами, від авіакомпанії не надходило. Вранці 25 червня стало відомо, що пасажирів почали розселяти у готелі та переброньовувати квитки на інші авіарейси, у тому числі інших авіакомпаній.

Додамо, що минулого тижня авіакомпанія Ernest Airlines відкрила прямі рейси зі Львова до Мілана (Мальпенса) та Рима. У грудня 2017 року Ernest Airlines здійснив перші рейси з львівського аеропорту до Неаполя, Венеції та Мілана. Ціни на квитки в один бік стартують від 49 євро.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!