Сьогодні зі Львова вилітає перший прямий рейс до Мілана. Вартість

11077 0
Італійський лоукостер відкрив маршрут зі Львова до шести міст Італії. Перший літак до Мілана полетить сьогодні, 20-го жовтня.
фото: sobytiya.net

фото: sobytiya.net

До кінця цього року та на початку наступного зі Львова відкривають кілька нових авіамаршрутів. Італійська компанія Ernest Airlines сьогодні запускає прямий рейс зі Львова до Мілана. З 8-го грудня львів’яни зможуть літати без пересадок у напрямках Львів-Венеція та Львів-Неаполь.

Читайте також: Ryanair у Львові: шанс на розвиток міста чи летюча маршрутка з алкотуристами

На сайті авіаперевізника вказано, що ціна в один бік на всі маршрути становить від 49 євро. Згідно з розкладом, літаки до італійських міст курсуватимуть щотижня у п’ятницю та неділю. На апаратній нараді Львівської ОДА директорка аеропорту «Львів» Тетяна Романовська повідомила, що із наступного року літаки зі Львова полетять ще до кількох італійських міст – Сардинії, Верони та Парми.

Додамо, МАУ проводять розпродаж авіаквитків. Зі Львова зі знижкою у 30% можна полетіти до Києва, Варшави, Вільнюса, Франкфурта, Нью-Йорка, Пекіна та інших міст.

Нагадаємо, що сьогодні через туман у Львові скасовано кілька авіарейсів.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!