Київ

Патрульні назвали найпоширенішу причину ДТП у Києві

845 0
Від початку 2023 року у столиці сталось 256 ДТП через перевищення швидкості.
Фото умовне

Фото умовне

​​Дорожньо-транспортні пригоди у столиці найчастіше трапляються через перевищення швидкості. Про це розповіли у пресслужбі Патрульної поліції Києва.

«Від початку 2023 року, в межах території обслуговування київських патрульних, перевищення безпечної швидкості стало причиною 256 ДТП з травмованими, в яких 294 людини травмувалося та 18 — загинуло», – йдеться у повідомленні.

Патрульні нагадують, що за порушення швидкісного режиму передбачена адміністративна відповідальність:

  • за ч. 1 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху більше як на 20 км/год) КУпАП. Штраф — 340 гривень;
  • за ч. 4 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху більше як на 50 км/год) КУпАП. Штраф — 1700 гривень.


Нагадаємо, уранці 19 листопада у польському селі Верешин Люблінського воєводства потрапив у дорожньо-транспортну пригоду автобус з українцями. Транспорт врізався у дерево, загинуло троє людей.

Тетяна Дзяма

_____________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!