На правах реклами

Перегони за е-самокат: сервіс мікрокредитування Pango запускає акцію

436 0
Оформивши кредит на карту, можна буде взяти участь у конкурсі за е-самокат.

Мікрофінансова організація Pango оголосила про початок акції «PanGO», яка триватиме з 22 по 30 квітня. Кожний клієнт, який оформить кредит на карту від Панго, зможе взяти участь у перегонах за головним подарунком.

Приз

Головний приз — це сучасний електросамокат! Переможець також зможе обрати грошову винагороду в розмірі 20 000 гривень. Вибір залишається за самим переможцем, залежно від його потреб та бажань.

Хто може взяти участь?

Взяти участь у перегонах PanGO зможе кожний клієнт сервісу. Для цього необхідно оформити онлайн-позику у період проведення акції. Безвідмовні кредити онлайн від Pango доступні кожному громадянину України віком від 18 до 65 років. Для взяття позики потрібно мати паспорт громадянина України, ідентифікаційний код та активну гривневу картку від будь-якого українського банку. 

Кредити видаються цілодобово на будь-які потреби цілодобово. Саме оформлення позики займає до 15 хвилин.

Правила акції «PanGO»

Що більше кредитів візьмете у період проведення акції, то вищі шанси стати переможцем! Адже переможець «PanGO» буде визначений за найбільшою кількістю отриманих кредитів протягом акційного періоду. Розіграш головного подарунку відбудеться до 5 травня, результати будуть оголошені на офіційному сайті Pango: https://pango.com.ua/

Поспішай на перегони від панди з 22 по 30 квітня, щоб виграти свій е-самокат!

 

Ліцензія НБУ: №21/198-pK від 28.01.2022 | Ідентифікаційний код юридичної особи: 44620708

 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!