Перевізників у Львові щомісяця штрафують на 100 тисяч гривень

1135 0
Упродовж 2021-2022 року перевізники сплатили борги на загальну суму 1,5 млн грн.
ФОТО: LVIV1256.COM

ФОТО: LVIV1256.COM

З початку 2023 року у Львові оштрафували перевізників на загальну суму понад 600 тисяч гривень. Про це у коментарі Tvoemisto.tv  повідомив директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило.

«Зараз ми вже штрафуємо перевізників на понад 100 тисяч гривень щомісяця. Здебільшого найчастіші порушення у перевізників – це відсутність на маршрутах автобусів, за невиконання рейсів, порушення графіків, тощо. До прикладу, у 2021 році у нас були судові тяганини, де перевізники відмовлялись сплачувати штрафи, але упродовж 2022 року ми активно з ними пропрацювали, і вони сплатили всі борги на загальну суму 1,5 млн грн», – сказав він.

Читайте також: Чому не курсує 45 автобус у Львові та які маршрути планують відновити

Цьогоріч очікується, що сума сплачених штрафів становитиме від 800 до 900 тисяч гривень.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv опублікувало розмову з директором департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олегом Забарило. У ньому йдеться про проблеми з заторами, громадський транспорт, здорожчання вартості квитка та безготівкову оплату.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!