Під Бахмутом загинув український режисер Олег Бобало зі Львова

3633 0
Олег Бобало — український режисер телевізійних фільмів, рекламних роликів, телепередач.
Фото: facebook.com/kinomarshrut

Фото: facebook.com/kinomarshrut

На фронті під Бахмутом Донецької області, захищаючи Україну від російських окупантів, загинув режисер Олег Бобало зі Львова. Про це повідомив український оперний і драматичний режисер Євген Лавренчук.

«Олега Бобало більше нема. Перед очима пронеслися миттєвости дитинства, спільні зустрічі Нових років, час, коли ми разом виступали у львівському молодіжному театрі «Дебют», а потім, й в театрі Бориса Озерова… Я не знаю, що ще написати… Зроблю все, щоб донести це до світової спільноти. Світ має знати та вічно пам'ятати», — йдеться в повідомленні.

Читайте також: На війні загинув відомий київський активіст Роман Ратушний

Реквізити для підтримки родини Олега Бобала:

5363 5420 9073 5979 

Для довідки

Олег Бобало — український режисер телевізійних фільмів, рекламних роликів, телепередач. У 2012 році отримав грант президента України як молодому діячу в галузі кінематографії для виробництва ігрового короткометражного фільму «Структура кави або «Абзац» за мотивами оповідання «Структура кави» Богдана Жолдака на базі ТОВ «Кінокомпанія Гуллівер Сінема» (м. Київ) у розмірі 400 тисяч гривень.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!