Київ

Під час ремонту вулиці Пирогова в Києві зрізали три дерева

816 0
Замість них облаштували газон із кущами.
Фото: Павло Постоєнко

Фото: Павло Постоєнко

Під час ремонту вулиці Пирогова комунальники зрізали три із чотирьох дерев. Замість них облаштували газон із кущами. Про це повідомив киянин Павло Постоєнко.

Комунальники проводять ремонт ділянки від бульвару Тараса Шевченка до вулиці Богдана Хмельницького. Там хочуть замінити дорожнє і тротуарне покриття, змінити ОДР із влаштування велодоріжки та місць паркування авто. До того ж комунальники планують «оновити» зелені насадження і замінити вуличне освітлення.

Зазначимо, на загальний ремонт вулиці Пирогова виділили 12 мільйонів гривень. У перелік робіт входить ремонт тротуарів, заміна люків та влаштування залізобетонної підпірної стінки, які мають бути завершені до початку вересня. Торги виграло ТОВ «Дорожньо-будівельне управління – 208». 

Закінчити ремонт планують у вересні 2023 року.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!