Підприємці, які користувалися ділянками без дозвільних документів, повернуть Львову 1.2 млн грн

966 0
ТЗОВ «Швидкий світ» впродовж кількох років користувалося трьома ділянками комунальної землі без дозвільних документів.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

ТзОВ «Швидкий світ», яке впродовж кількох років користувалося трьома земельними ділянками без дозвільних документів, поверне Львову борг за несплачену оренду у розмірі 1.2 млн грн. Про це повідомила пресслужба Львівської міськради. 

«Швидкий світ» незаконно користується одразу кількома ділянками, без належних дозвільних документів. На вулиці Терновій, 4А та 4Б це підприємство використовувало ділянки для обслуговування автостоянки великогабаритних транспортних засобів та нежитлових будівель. А на вулиці Конюшинній, 4 – для обслуговування нежитлових будівель та споруд», – йдеться у повідомленні. 

Останні не сплачували оренду та заборгували місту кошти. Відтак, юридичний департаменту Львівської міськради звернулись до Господарського суду щодо цього. Так підпримєців змусили виплатити 1.2 млн грн впродовж 12 місяців. 

Нагадаємо, що Укрексімбанк на аукціоні продав свої права вимоги за кредитними договорами Львівського автобусного заводу. В переліку заставного майна також є Монастир кармелітів. Деталі – за посиланням.

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!