Пішли на прогулянку три дні тому і не повернувся. У Львові шукають батька і сина

12380 0
Останній раз їх бачили на дитячому майданчику поблизу дому на вул.Вернадського.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

У Львові розшукують батька і його малолітнього сина. Учора, 8 жовтня до поліції звернулись родичі. Про це у коментарі Тvoemisto.tv повідомила речниця поліції Львівської області Світлана Добровольська.

6 жовтня батько Андрій Крук (1976 року народження) і його п’ятилітній син Максим Крук, вийшли з дому на прогулянку і не повернулись. Останній раз їх бачили на дитячому майданчику поблизу дому на вул.Вернадського.

Батько був одягнутий в светр грубої в’язки, чорні штани, чорну кепку. Зріст чоловіка 182 см, він худорлявий, волосся темно-русе, коротко стрижене, лице худе, виступають вилиці. Прикмети дитини: хлопчику п’ять років, він зростом 112 см, має світле волосся, карі очі, над верхньою губою з лівої сторони родимка. Одягнений у темно-синю балонову куртку з капюшоном, джинси темно-сині, чорні туфлі без шнурків. Якщо комусь відоме місце перебуваня чоловіка і дитини, у поліції просять сповістити в 102 або 098 4725815.

Нагадаємо, із початку року на Львівщині 351 раз повідомляли поліцію про зникнення дітей. 192 випадки стосувалися розшуку малолітніх. Усіх дітей поліцейські розшукали, більшість – знайшли впродовж доби після повідомлення про зникнення.

Вікторія Савіцька

 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!