Після хакерської атаки на систему е-квитка у львів'ян досі списує кошти

859 0
Актуальний баланс на картах буде відображатися після списання коштів за усі здійснені раніше успішні валідації.
фото умовне

фото умовне

У п'ятницю, 5 квітня, підрядник розпочав обробку валідацій та списання коштів із загальних ЛеоКарт за поїздки, здійснені у громадському транспорті Львівської громади після хакерської атаки на систему е-квитка. Про це повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

Актуальний баланс на картах буде відображатися після списання коштів за усі здійснені раніше успішні валідації. «Зайвих» коштів ні в кого не знімає, а лише списує за успішно завалідовані квитки.

Львів'ян закликають зробити поповнення балансу, враховуючи кількість попередньо завалідованих поїздок за період 28 березня – 3 квітня, аби не утворювався від’ємний баланс і система не блокувала ЛеоКарт.

Читайте також: Чому в транспорті Львова може відхиляти Леокарт під час реєстрації проїзду

У комунальному підприємстві додали, що зараз реєстрації проїзду загальними ЛеоКарт проходять у штатному режимі, сума на карті змінюється одразу після оплати через валідатор.

Нагадаємо, що у п'ятницю, 29 березня, у Львові зафіксували хакерську атаку на сервери е-квитка. Поліція відкрила кримінальне провадження. Ціллю злочинців було знищення даних, які стосуються функціонуваня системи е-квитка.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!