Після трирічної перерви відновлює роботу кінотеатр на Сихові. Розклад кінопоказів

10359 0
Квитки в кіно наразі продають лише на рецепції Центру Довженка.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Центр Довженка, що на Сихові, знову розпочинає покази фільмів. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

«Від сьогодні українська мережа кінотеатрів Chaplin cinema розпочинає у нас свою постійну роботу з усіма новинками кінопрокату. Початок нашої нової кіноісторії відзначаємо показом документального фільму, який першим в історії незалежної України отримав статуетку Оскар, - «20 днів у Маріуполі». Також показуватимемо фільм за повістю Кузьми і легендарний мультик про Панду Кунг-Фу», – зазначила директорка Центру Довженка Марта Іванишин.

Квитки в кіно наразі продають лише на рецепції Центру Довженка.

Розклад кінопоказів:

Читайте також: «Центр Сихова». Як розвивається Lviv Dovzhenko Centre 

Нагадаємо, що У Львові планують провести капітальний ремонт із облаштування доступності у приміщенні ЛКП «Культурно-освітній центр імені Олександра Довженка», що на Сихові. Відповідне рішення про виділення 1 млн 500 тис. грн прийняли у жовтні 2023 року.

_______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!