«План утилізації рашистів не виконано». Українська ППО збила три ворожі вертольоти

121166 0
Противник зменшив свою присутність в українському небі.
Фото: УНН

Фото: УНН

В суботу, 19 березня протиповітряна оборона збила три вертольоти російських окупантів. Противник суттєво зменшив свою присутність в українському небі, повідомили в Командуванні Повітряних Сил ЗСУ.

«Тож денний план утилізації повітряних рашистів не виконано! Аби цей план було перевиконано, Повітряні Сили очікують від наших союзників не лише заяв та оплесків на адресу українських Героїв, а дієвої допомоги – сучасні системи ППО та винищувачі», – наголосили у Командуванні.

Читайте також: США підтвердили, що Росія випустила по Україні гіперзвукові ракети

У війні з агресором українські захисники успішно б’ють зброєю 80-х років випуску, тоді як окупанти застосовують новітню зброю – гіперзвукові ракети та літаки, які значно переважають у кількості та бойових характеристиках.

Військові зауважують, що ситуація зміниться докорінно, коли Україні нададуть сучасну техніку від партнерів.

Нагадаємо, що окупанти анонсували новий фейк нібито Україна готує атаку на дипломатів США та інших західних країн задля того, щоб НАТО закрило небо та надало озброєння. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!