Погода у Львові: у п'ятницю ожеледиця і мокрий сніг

2118 0
26-29 грудня на дорогах буде ожеледиця. Тож синоптики радять водіям бути обережними, обирати помірну швидкість та дотримуватись дистанції між транспортними засобами.
Фото: clashot.com

Фото: clashot.com

26 грудня очікується хмарна погода. Вранці та вдень мокрий сніг, слабке налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Вітер північний 7-12 м/с. Температура повітря вночі становитиме 2-4 ° морозу, вдень 1-3º тепла. Цитує прес-служба Львівської міської ради Львівський гідрометцентр.

27 грудня: хмарна погода, часом сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 3-8° морозу, вдень 0-5° морозу.

28 грудня: хмарна погода з проясненнями, місцями невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі становитиме 5-10° морозу, вдень 1-6º морозу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!