Поліція розслідує появу незаконного сміттєзвалища в одному з парків Львова

1598 0
Правоохоронці розпочали розслідування факту забруднення 240 кв. м території парку.
фото Народний Контроль

фото Народний Контроль

Слідчі ГУ Нацполіції у Львівській області вчора, 26 липня, почали розслідувати факт забруднення земель поблизу вулиць Зелена та Липова Алея у Львові на території парку «Снопківський», повідомляє прес-служба прокуратури.

«На підставі матеріалів Державної екологічної інспекції у Львівській області, 26 липня, прокуратура Львівської області внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом забруднення земель поблизу вулиць Зелена-Липова Алея у Львові на території ППСПМ "Снопківський", за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 239 КК України (забруднення та псування земель)», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Працівниці львівської митниці загрожує два роки ув’язнення за записаний на свекруху Rolls-Royce

Правоохоронці встановили, що на цій території, площею 240 кв. м, правопорушники організували несанкціоноване сміттєзвалище побутового та будівельного сміття, чим завдали шкоди довкіллю на майже 111 млн гривень.

Читайте також: Як працює перша державна сортувальна станція на Львівщині

На даний час у кримінальному провадженні триває досудове розслідування, яке здійснюють слідчі Національної поліції Львівщини. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді штрафу 3 400 гривень або позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!