Помер керівник Львівського комунального підприємства АТП-1

3272 0
Орест Хамула помер після тривалої боротьби з тяжкою недугою.
Орест Хамула

Орест Хамула

Очільник Львівського комунального підприємства АТП-1 Орест Хамула пішов з життя на 55-му році. Про це стало відомо в суботу, 2 березня, з повідомлення міського голови Львова Андрія Садового.

Андрій Садовий зазначив, що Орест Хамула помер після тривалої боротьби з тяжкою недугою.

«Це велика втрата для львівської спільноти. Висловлюємо глибокі співчуття його сім'ї та друзям», - прокоментував міський голова.

Парастас відбудеться завтра, в неділю, 3 березня в каплиці Різдва Івана Хрестителя (вул. Пекарська, 52) о 17:00. Прощання і похорон пройдуть в  понеділок, 4 березня, о 14:00 в Гарнізонному храмі апостолів Петра і Павла (вул. Театральна,11).

Поховають Ореста Хамулу на Личаківському цвинтарі.

Нагадаємо, що Орест Хамула народився 10 червня 1969 року і очолював АТП-1 з 2017 року.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!