Київ

Помер один із постраждалих від удару по Києву 23 січня

582 0
Чоловік був колишнім спортсменом з пауерліфтингу.

Внаслідок терористичного російського ракетного удару по «Локомотиву» 23 січня загинув один із постраждалих – Михайло Донський. Він перебував у важкому стані, у комі. Про це повідомили у пресслужбі  ФСК «Локомотив».

Михайло, за словами, знайомих, був колишнім спортсменом з пауерліфтингу. Він разом з родиною був постійним відвідувачем «Локомотиву» і поціновувачем футболу.

Нагадаємо, внаслідок масованого обстрілу росії 23 січня пошкоджено спортивний комплекс «Укрзалізниці» «Локомотив». Працівники ДСНС сказали, що будівля не підлягає відновленню. Є пошкодження і тріщини по фундаменту, залило стіни. Немає офісних приміщень і спортивних споруд. Цілими залишились трибуни, поля футбольні, волейбольні та міні-поля.

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

.

 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!