У Львівській обласній психіатричній лікарні хочуть провести ремонт за 256 млн грн

769 0
Йдеться про ремонтно-реставраційні роботи головного корпусу пам’ятки архітектури місцевого значення та благоустрою прилеглої території.
фото: www.panoramio.com

фото: www.panoramio.com

На ремонт комунального закладу Львівської обласної ради «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня», що на вул. Кульпарківській, 95, виділили понад 256 млн гривень. Про це стало відомо з розпорядження керівника Львівської ОВА Максима Козицького. 

Як зазначено в документі, на ремонтно-реставраційні роботи головного корпусу пам’ятки архітектури місцевого значення та благоустрою прилеглої території лікарні виділили 256 млн 778 тис. гривень:

  • 207 млн 248 тис. гривень – будівельні роботи

  • 1 млн 54 тис. гривень – устаткування

  • 48 млн 475 тис. гривень – інші роботи 

Читайте також: У Львові хочуть відремонтувати приміщення психіатричної лікарні

Зазначимо, що контроль за виконанням розпорядження поклали на заступника Козицького відповідно до розподілу функціональних обов’язків. 

Нагадаємо, що нещодавно ця ж медустанова оголошувала тендер на ремонт головного відділення. Детальніше про це за посиланням.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!