Понад 40 постраждалих та 14 загиблих. Наслідки ракетної атаки на Одесу

977 0
Наразі тривають роботи щодо ліквідації пожежі газопроводу та приватного будинку
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

В Одесі сьогодні внаслідок російського ракетного удару по місту було пошкоджено цивільну інфраструктуру. На місці влучання виникла пожежа. Постраждали десятки людей. Відомо про 14 загиблих. Про це повідомила пресслужба ДСНС та Офіс генпрокурора.

Відразу після удару рятувальники прибули на місце прильоту та розпочали гасіння вогню, розбір завалів та пошук постраждалих. Під час робіт ворог повторно завдав ракетного удару, внаслідок якого загинув рятувальник.

«За попередньою інформацією, травмовано 20 осіб, з яких 5 – співробітники ДСНС. Всім постраждалим надається необхідна допомога», – йдеться у повідомленні.

Ударом також пошкоджено 10 приватних будинків, станція технічного обслуговування, газопровід низького тиску та 2 пожежно-рятувальні автомобілі. Наразі рятувальники гасять пожежу на газопроводі та у приватному будинку.

«Пошкоджень зазнала цивільна інфраструктура: житлові будинки, господарчі споруди, автотранспорт», – йдеться у повідомленні Офісу генпрокурора.

Пізніше голова Одеської ОВА Олег Кіпер уточнив, що загинули 14 людей. Постраждалих – 46.

 
Фото: ДСНС Одещини, Олег Кіпер

________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!