Київ

Пошкоджений "шахедом" дитсадок в Києві відбудують, — КМДА

491 0
Капітально перебудовувати необхідно близько половини приміщення дитсадка
Пошкоджений уламками російського дрона дитячий садок. Фото: КМДА

Пошкоджений уламками російського дрона дитячий садок. Фото: КМДА

У столиці відбудують дитячий садок і школу в Солом’янському районі, які були пошкоджені внаслідок запуску Росією ударних безпілотників по Києву 25 листопада. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації В'ячеслав Непоп.

Він відвідав пошкоджені навчальні заклади із головою Солом'янської РДА Іриною Чечоткою та її заступником Євгеном Малим.

Як зауважив В'ячеслав Непоп, на перший погляд, капітально перебудовувати необхідно близько половини приміщення дитсадка, пошкодженого дроном. Точні обсяги робіт будуть визначені після відповідної експертної оцінки.

«Уламки дрона проломили дах, зруйнувавши також частину стіни та панелі перекриття», — констатував посадовець.

Унаслідок дронової атаки РФ 25 листопада постраждала також школа, розташована неподалік садка.

Її збудували нещодавно, але не встигли ввести в експлуатацію. За словами заступника голови КМДА, пошкодження тут менші, однак у будівлі школи доведеться замінити понад 100 вікон.

Російська атака дронами по Києву 25 листопада стала наймасованішою від початку повномасштабного вторгнення. РФ запустила у напрямку столиці понад 70 "шахедів". Унаслідок атаки, уламки збитих БпЛА впали в кількох районах міста.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!