Посольство Нідерландів переносить свою діяльність до Львова

796 0
Відповідне рішення ухвалили з міркувань безпеки.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Сьогодні, 20 лютого, посольство Нідерландів вирішило перенести свою діяльність до Львова, пише Європейська правда. 

У міністерстві пояснили, що таке рішення було ухвалено сьогодні з міркувань безпеки. Зазначимо, що тиждень тому у Львові створили центр екстреної допомоги, і тоді частина співробітників уже переїхала до Львова. 

Водночас у міністерстві поки не коментують, скільки співробітників посольства Нідерландів все ще перебувають у Києві. У МЗС Нідерландів кажуть, що дуже стурбовані ситуацією в Україні. 

Читайте також: У Львові створять нідерландський центр екстреної допомоги 

Нагадаємо, що НАТО тимчасово закриває свій офіс в Києві та перевозить працівників до Брюсселя та Львова. Через погіршення безпекової ситуації і накопичення російських військ на кордоні України, уряди кількох країн одразу також вирішили перенести свої посольства до Львова. Зокрема, йдеться про США, Австралію, Канаду, Німеччину. Учора про переїзд заявило посольство Британії. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!