ППО України щодня перехоплює все більше російських ракет, – Данілов

1672 0
Україна стала отримувати від Заходу значно більше зброї, при цьому озброєння не радянське старе, а новітнє і сучасне.
Фото: АрміяInform

Фото: АрміяInform

Українські військовослужбовці сил Протиповітряної оборони України з кожним днем працюють все ефективніше. Відсоток перехоплених і збитих російських ракет, за допомогою яких окупанти намагаються завдавати ударів по українських містах, зростає. Про це повідомив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов в ефірі Національного телемарафону.

«Я б не говорив, що наша система ППО не дуже дієва, з урахуванням тієї кількості обстрілів, які ми маємо від агресора. Я можу сказати, що той відсоток, скільки збивають наші військові ракет, він з кожним днем збільшується. Тому, що ми вже розуміємо, яким чином треба це робити. Якщо хтось вважає, що можна теоретично десь вчитися, війна це така штука, яка вчить вас практично, а не в теорії», – сказав він.

Читайте також:  Росія випустила по українських містах майже три тисячі ракет

Він додав, що Україна незабаром отримає від західних партнерів авіацію. Також Україна стала отримувати від Заходу значно більше зброї, при цьому озброєння не радянське старе, а новітнє і сучасне, яким озброєні безпосередньо країни НАТО.

Нагадаємо, українська авіація та ракетно-артилерійські підрозділи продовжують успішно вражати скупчення живої сили та військової техніки окупантів. Зокрема, українські захисники придушили спроби штурмів росіян на Південнобузькому та Бахмутському напрямках.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!