У Львові провідні медики США проводитимуть безкоштовні консультації для дітей

1276 0
10 лікарів з США проведуть консультації та операційні втручання з 20 до 25 березня.
Фото: Щелепно-лицеве відділення «Охматдиту»

Фото: Щелепно-лицеве відділення «Охматдиту»

До львівського «Охматдиту» приїде 10 лікарів із США, щоб прооперувати дітей із найскладнішими вадами. Це триватиме з 20 до 25 березня в межах проєкту допомоги дітям з усієї України з найскладнішими патологіями обличчя. На консультацію запрошують дітей з вадами обличчя і тих, кому не змогли допомогти  в інших клініках. Про це Tvoemisto.tv повідомили у щелепно-лицевому відділенні лікарні.

До «Охматдиту» завітають щелепно-лицеві, пластичні і дитячі хірурги, уролог, ЛОР, дерматолог, офтальмолог, а також черепно-лицевий ортодонт. За останні дні до Міжрегіонального центру дитячої щелепно-лицевої хірургії на базі «Охматдиту» уже звернулося понад 30 дітей, які мають складні вади розвитку, з якими їм не могли допомогти в інших клініках. Зазначимо, що це стало можливим завдяки благодійній організації LEAP GLOBAL MISSION.

На обстеження можуть прийти діти до 18 років зі складними вродженими і набутими вадами розвитку обличчя, ЛОР-органів, очей, травмами, рубцями, новоутворами, патологіями сечостатевої системи, вродженими вадами розвитку плоду (ШКТ, дихальної системи), судинними аномаліями, деформаціями грудної клітки (лійкоподібні та кілевидні деформації).

Читайте також: Львівські лікарі видалили ракову пухлину із мозку дитини

«Переважно це важкі деформації верхньої щелепи після ранніх хірургічних втручань на піднебінні з приводу розщілин, рідкісні синдроми, пов’язані з розщілинами губи і піднебіння, колобоми, вроджені дефекти і дисплазіі лицевого скелета, судинні мальформаціі. Ми відбірали 10 надсклданих кейсів для реконструктивних операцій з американськими колегами», – повідомила хірургиня центру Христина Погранична.

20 березня з 10:00 до 15:00 год триватимуть консультації. Також 24 березня американські медики планують клінічну конференцію для львівських колег.

Контакти для запису на консультацію:

  •  щелепно-лицева хірургія – Погранична Христина Романівна, 0987762355 

  •  урологія – Іваськевич Данило Зіновійович, 0679380878 

  •  отоларингологія – Юрочко Федір Богданович, [email protected] 

  •  дитяча хірургія – Тетяна Катринець, 063 731 32 05 

  •  дерматологія – Шарун Ігор Ярославович,  067 323 03 78 

  •  довідка лікарні 067 76 000 31

Нагадаємо, що у Першому територіальному медичному об’єднанні нейрохірурги видалили 3-сантеметрову ракову пухлину із мозку однорічної дитини під час вибухів та знеструмлення.

_______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!