Прикордонник Львівського загону виборов «золото» на змаганнях для ветеранів у США

1533 0
Сергій Дубов взяв участь у змаганнях «United States Air Force Trials 2024».
фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Прикордонник з Львівського загону Сергій Дубов виборов «золото» на змаганнях для ветеранів у Лас-Вегасі. Про це повідомила пресслужба Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Сергій Дубов виборов «золото» у категорії С5, для учасників з травмами кінцівок. У загальному порядку він приїхав п’ятим.

Сергій зараз проходить службу в Львівському прикордонному загоні. Початок повномасштабного вторгнення росіян зустрів в Маріуполі. 24 березня 2022 року позиції, де був Сергій, обстріляли артилерією, тоді Сергій втратив руку. Його евакуювали у шпиталь на «Азовсталі». Про свою мотивацію написав: «Для мене спорт – це життя. Не всі розуміють цей зв’язок, адже спорт – це інтенсивні навантаження, які можуть супроводжуватися болем. Але в цьому і вся суть. Поки ми відчуваємо біль, поки долаємо перешкоди, поки намагаємося вдосконалювати себе, ось тоді і відчувається биття нашого серця і реальне життя».

Довідка

«United States Air Force Trials 2024» – це внутрішні змагання для ветеранів та військових США, які отримали травми, поранення або захворювання під час військової служби. Цього року організатори «United Air Force Trials 2024» запросили долучитися до відбіркових змагань й українську команду.

Змагання проходять з 4 по 16 березня 2024 року у м. Лас-Вегас, штат Невада, США. «United States Air Force Trials 2024» в Україні організовано Мінветеранів спільно з бюджетною установою «Український ветеранський фонд», громадською організацією «Повернись живим!», Центром стратегічних комунікацій «Стратком Україна» та громадською організацією «Ігри Інвіктус Україна».

Нагадаємо, львів’яни здобули п’ять медалей на Чемпіонаті Європи з фехтування на кріслах колісних. 

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!