Путін доручив ввести в ОРДЛО російські війська

3200 0
Путін після визнання «Л/ДНР» вводить війська на окупований Донбас.
Фото: Українська правда

Фото: Українська правда

Президент Росії Володимир Путін після визнання так званих «Л/ДНР» підписав указ про введення російських військ на окупований Донбас. Про це йдеться в указах Путіна.

Путін доручив Міністерству оборони «забезпечити здійснення збройними силами РФ функцій із забезпечення миру» в ОРДЛО до встановлення дипломатичних відносин із так званими Луганською і Донецькою «народними республіками». 

Читайте також: Путін офіційно визнав незалежність «Л/ДНР» 

З указів випливає, що президент Росії доручив Міністерству закордонних справ встановити дипломатичні відносини з так званими «Л/ДНР» та розпочати перемовини про укладання «договору про дружбу, співробітництво і взаємну допомогу».

До того, як Росія встановить дипвідносини із самопроголошеними «республіками», Міністерство оборони РФ за зверненням ватажків «Л/ДНР» має забезпечити на території ОРДЛО «функції з підтримання миру».

Указ вступає у силу з дня підписання.

Нагадаємо, що президент Росії Володимир Путін визнав незалежність самопроголошених «ЛНР» та «ДНР». Лідери іноземних держав засудили рішення Путіна, заявивши, що це кінець Мінського процесу. Україна закликала західних партнерів, щоб коаліція не дозволила Росії розпочати третю світову війну. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!