Позаштатний радник Садового очолив міське управління з надзвичайних ситуацій

1359 0
До цього він займав посаду заступника начальника Головного управління ДСНС України в Одеській області.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

Сьогодні під час апаратної нарадипризначили нового керівника міського управління з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та територіальної оборони. Очолив управління полковник служби цивільного захисту Микола Яловий. Про це повідомили в пресслужбі Львівської міськради.

«Яловий Микола Миколайович має великий управлінський досвід. Він очолював підрозділи системи ДСНС у різних регіонах України. За час, поки він був моїм радником, він серйозно проаналізував ситуацію у Львові, і я запропонував йому очолити наше управління, бо нам в короткому часі треба зробити титанічний об'єм роботи. Цей підрозділ є надзвичайно важливий для міста, особливо в часі війни», – зазначив мер Львова.

Читайте також: Голови ОВА зможуть розпоряджатися радянськими пам’ятниками. Як це працювати і що планують на Львівщини

Довідка: 

Микола Яловий – учасник АТО (розмінування), а також фахівець з великим досвідом роботи в сфері цивільного захисту. Раніше він працював першим заступником начальника Головного управління МНС України в Чернівецькій області, потім начальником 1 державного пожежно – рятувального загону з охорони об’єктів Головного управління ДСНС України в Одеській області, а також заступником начальника Головного управління ДСНС України в Одеській області. 

За час служби був нагороджений такими відзнаками:

  • відзнакою МНС України «За відвагу в надзвичайній ситуації» II ступеню у 1999 році;

  • почесною відзнакою МНС України у 2010 році;

  • орденом Данила Галицького у 2012 році;

  • відзнакою Президента України за участь в АТО 2016 року.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів України призначив новим гендиректором «Укроборонпрому» Германа Сметаніна. Детальніше про новопризначеного та його обов’язки за посиланням

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

ТЕГИ: Львів, лмр, ДСНС

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!