Регіональні поїзди Львів – Чернівці тимчасово курсуватимуть зі змінами

871 0
В окремі дні поїзди курсуватимуть лише до Коломиї.
Потяг Львів–Чернівці/ Фото умовне

Потяг Львів–Чернівці/ Фото умовне

Регіональні поїзди, що курсують між станціями Львів – Чернівці, матимуть тимчасові зміни у розкладі руху. Це пов’язано з ремонтними роботами, пишуть в Укрзалізниці. 

«У зв’язку з проведенням технічного обслуговування дизель-поїздів ДПКр-3, а також виконанням колійних ремонтних робіт зазнає тимчасових змін розклад руху регіональних поїздів, що курсують у сполученні Львів – Чернівці». 

Читайте також: Через пошкодження залізничних сполучень деякі поїзди прибудуть до Львова з запізненням

6 травня регіональний поїзд № 816/815 сполученням Львів – Чернівці курсуватиме лише до ст. Коломия, у вказаний день поїзд 816/815 сполученням Чернівці – Львів не курсуватиме;

7 травня поїзд 816/815 вирушатиме до Львова зі ст. Коломия, у вказаний день поїзд 816/815 сполученням Львів – Чернівці не курсуватиме.
 
Крім того, впродовж 10-14 та 16-18 травня регіональний поїзд № 816/815 Львів – Чернівці курсуватиме лише до ст. Коломия та зворотно.
 
Нагадаємо, ввечері 3 травня, росіяни завдали ракетних ударів по Львову. Через обстріли виникли перебої з електропостачання, частина міста залишилася без електроенергії.
 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!