Ремонт третьої частини вулиці Шевченка у Львові планують розпочати в травні

2542 0
Проєктно-кошторисна документація на реконструкцію вул. Шевченка розроблена минулого року ТзОВ «Трамдорпроєкт».
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

У травні розпочнуть ремонтувати наступну ділянку вул. Шевченка у Львові. Стосовно цього вже відбулися всі тендерні процедури. 

«Зараз компанія «Онур» береться до наступного етапу робіт по вул. Шевченка і по вул. Пилипа Орлика, щоб ми до кінця цього року весь об‘єм робіт завершили.По вул. Шевченка відбулись вже всі тендерні процедури. Плануємо, що у травні роботи будуть відновлені. Те саме і щодо вул. Пилипа Орлика», – цитує міського голову Андрія Садового пресслужба ЛМР.

Читайте також: Чому на вулиці Шевченка після реконструкції досі не працюють деякі світлофори

Як уточнили в ЛКП «Львівавтодор», проєктно-кошторисна документація на реконструкцію вул. Шевченка (від вул. Ярослава Мудрого до вул. Залізничної) розроблена минулого року ТзОВ «Трамдорпроєкт» на замовлення ЛКП «Львівавтодор».

Вартість об’єкта після проведення закупівлі – 186,6 млн грн. Переможець тендерних процедур – ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл». Вартість виконання робіт відповідно до договору, укладеного між ЛКП «Львівавтодор» та ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», становить 186,600 тис. грн.

Читайте також: Автостанцію від Янівського кладовища перенесуть на новозбудоване квазі-кільце

Нагадаємо, у Львові завершили ремонт вул. Шевченка на ділянці від вул. Хорватська до вул. Ярослава Мудрого за 58,8 млн грн. Першу частину реконструкції вулиці Шевченка, квазі-кільце на Залізничній та Левандівській, відкрили 13 серпня 2020 року, цю ділянку відремонтували за майже 90 мільйонів гривень.

Реконструкцію третьої частини вулиці Шевченка, а саме ділянку від вул. Ярослава Мудрого до вул. Залізничної, теж виконуватиме компанія «Онур Конструкціон». Відповідно до проєкту, на вулиці буде три смуги руху, громадський транспорт курсуватиме виділеною смугою. Чотири смуги буде на ділянці від вул. Єрошенка до вул. Залізничної, там громадський транспорт курсуватиме виділеними смугами у двох напрямках. Уздовж усієї вулиці Шевченка будуть велодоріжки, також передбачені слоти для паркування. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!