Київ

Ремонт тунелю між станціями метро «Деміївська» і «Либідська» відбувається за графіком, — Кличко

453 0
Експертне дослідження причин аварії тунелю триває
ФОТО: KYIVCITYOFFICIAL

ФОТО: KYIVCITYOFFICIAL

Повністю відновити рух поїздів на "синій" гілці київського метрополітену планують до кінця літа цього року. Про це розповів столичний голова Віталій Кличко.

За його словами, нині ще триває експертне дослідження причин аварії на цій ділянці метро. Остаточні висновки будуть протягом найближчого місяця після розробки котловану і обстеження тунелю ззовні.

«Експерти говорять, що були помилкові проєктні рішення і неякісні будівельно-монтажні роботи зі спорудженням конструкції тунелю на цій ділянці», — сказав Кличко.

Він додав, що, за попередніми розрахунками, ремонтні роботи на станціях "синьої" гілки метро будуть завершенні до кінця літа.

Нагадаємо, CEO холдингу MS Capital, до якого входить компанія Autostrada, яка проводить роботи у тунелі, Максим Шкіль, повідомив, що ремонт аварійної ділянки між станціями метро «Деміївська» та «Либідська» планують завершити восени 2024 року.

На підготовчі та проєктні роботи перед ремонтом тунелю між станціями метро «Либідська» та «Деміївська» витратять 21,2 млн грн.  

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!