У Замарстинівському парку з'являться унікальні ігрові майданчики. Візуалізація

3911 0
На капітальний ремонт центральної алеї та прилеглих територій парку, що на Топольній, запланували витратити до 10 млн грн.

Для пошуку виконавця будівельних та інженерних робіт оголосили тендер. Відповідне оголошення розміщене на сайті електронних закупівель ProZorro. Очікувана вартість робіт становить 10 млн грн. 
 
Як відомо, учасники торгів можуть зменшити кошторис. Розмір мінімального кроку пониження в ціні становить 100 тис грн.
 
 
До документації конкурсу додано візуалізацію ігрових майданчиків, які планують розмістити у парку: гойдалки, пісочниці, лабіринти, лазанки та ландшафтний об’єкт «Човен». Як пояснив начальник управління екології та ландшафтного планування Львівської міськради Андрій Галушка, ця візуалізація є частиною технічного завдання для підрядників.  
 
«Ми розробили проект, в основу якого лягла точна візуалізація тих майданчиків, які люди хотіли бачити, і які вони задекларували під час конкурсу. Батьки хочуть бачити їх цікавими, особливими, які би сприяли розвитку світогляду дітей. Нам було важливо дотримуватися бачення, за яке голосували тисячі людей», — повідомив Андрій Галушка. 
 
 
 
Авторка проекту Оксана Луцко розповіла, що бере участь в плануванні робіт: «Ми виграли 2,7 млн грн і сподіваємося, що ці кошти будемо використовувати на перший етап. А вже наступного року обіцяють виділити всю суму, яка залишається від 10 млн грн. Мене обіцяли залучити як автора, аби визначити, що саме ми включимо в перший етап: чи доріжку, чи світло, чи частину алеї; будемо зустрічатися і радитися з фахівцями».
В умовах конкурсу вказано, що прийом пропозицій від потенційних підрядників триває до 11 серпня. Аукціон між учасниками торгів відбудеться 14 серпня, після чого відкриють перелік учасників та їхні пропозиції. Переможець торгів може розпочати роботу з вересня і має завершити до 31 грудня 2018 року.
 
Зоя Красовська
Візуалізація: Sheremeta Architect Group
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!