Романа Матиса звільнили з управління інвестиційної політики ЛОДА

2086 0
Наказ про звільнення підписав директор департаменту економічної політики ЛОДА Степан Куйбіда.
Фото: Роман Матис

Фото: Роман Матис

Романа Матиса звільнили із посади керівника управління інвестиційної політики ЛОДА. Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

«Управління інвестиційної політики в ЛОДА ліквідовано заради ліквідації моєї посади, як керівника. Підписав наказ про звільнення Степан Куйбіда (директор департаменту економічної політики ЛОДА – уточн.)», – повідомив Роман Матис.

За його словами, офіційна причина звільнення – реорганізація, але, як свідчить Роман Матис, йому закинули те, що він не піарить владу та адміністрацію.

«Працівники управління звільняються з солідарності. Дякую за таку позицію, ми з вами і не таке проходили, ідемо далі. І так, ми нікуди не зникаємо, продовжуємо роботу з інвесторами, вже наступного тижня заплановані кілька зустрічей. Але від тепер, львівська обласна адміністрація не має жодного стосунку до залучення інвестицій в регіон», – сказав Роман Матис.

Звільнення Романа Матиса із займаної посади Тvoemisto.tv підтвердив директор департаменту економічної політики Степан Куйбіда.

«Звільнення Романа Масиса відбулося через реорганізацію та зміну структури Департаменту економічної політики. Відповідне розпорядження затвердив голова Львівської ОДА. Було прийняте рішення, що управління підприємництва і промисловості має працювати саме так. Коментувати рішення голови Львівської ОДА мені некоректно», – пояснив Степан Куйбіда.

За його словами, два ключових відділи, які займаються залученням і супроводом інвестицій, залишаються працювати у штатному режимі.

Загалом, як зазначив Степан Куйбіда, зараз інвестиційний клімат дещо нижчий, проте це пояснюється виключно змінами у структурі економіки, тобто карантином та пандемією.

«Супровід тих інвестицій, які були започатковані, продовжуються. Загалом, сьогодні на рівні області є понад 500 проєктів – від дрібних мікропроєктів, до великих масштабних», – пояснив Степан Куйбіда.

Нагадаємо, Роман Матис очолив управління інвестиційної політики ЛОДА за Олега Синютки у січні 2016 року. Цього року він кандидатував на посаду голови Львівської ОТГ.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!