Росія погрожує атакувати Київ у разі «ударів» України по об'єктах у рф

924 0
Росія готова завдати «удари у відповідь» по центрах ухвалення рішень у Києві.
Київ/Фото: з відкритих джерел

Київ/Фото: з відкритих джерел

В росії заявили, що готові завдати «удари у відповідь» по центрах ухвалення рішень у Києві у випадку, якщо Україна атакуватиме об'єкти на території рф. Про це заявили в Міноборони росії, пишуть РИА Новости. 

«Пряме провокування Лондоном Києва на завдання таких ударів, у разі спроби їх реалізації, негайно призведе до пропорційної відповіді. Російські збройні сили перебувають в цілодобовій готовності до завдання ударів у відповідь високоточною зброєю по центрах ухвалення рішень у Києві», - заявили в міноборони рф.

Там додали, що «радники з числа підданих однієї з західних країн», які перебувають в українських центрах ухвалення рішень у Києві, «не обов'язково будуть проблемою» в момент ухвалення росією рішення завдати ракетних ударів.

Читайте також: Росія готує ракетний удар по Придністров'ю

Нагадаємо, що 15 квітня Центр протидії дезінформації при РНБО констатував, що російсько-окупаційні війська розпочали серію терактів, а міністерство оборони рф офіційно заявило, що нарощуватиме кількість ракетних ударів по Києву у відповідь на обстріли з боку України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!