росія скликає Радбез ООН через «біолабораторії США в Україні»

2220 0
рф також звинувачує Україну у «виведенні нових штамів хвороб».
Полянський Дмитро

Полянський Дмитро

росія пропонує 11 березня засідання Ради безпеки ООН, присвячене обговоренню «військово-біологічної діяльності» США в Україні. Про це на своїй сторінці у Twitter пише перший заступник постійного представник рф при ООН Дмитро Полянський, передає Європейська правда.

Нагадаємо, військові та дипломати країни-агресора поширюють неправдиву інформацію про нібито виробництво біологічної зброї в українських лабораторіях. Зокрема, рф звинувачує Україну у «виведенні нових штамів хвороб».

Читайте також: У США заявили, що Росія готується до застосування хімічної зброї

Також зазначимо, що росія може застосувати хімічну зброю в Україні або створити операцію «фальшивий прапор», звинувативши в цьому Україну.

В свою чергу The Guardian, посилаючись на свої джерела в британському уряді, зазначає – Лондон побоюється, що росія може сфабрикувати привід для застосування хімічної зброї у війні з Україною, оскільки план окупувати країну та захопити Київ за кілька днів повністю провалився.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!