Російським військовим нав’язують думки, що війну треба завершити до 9 травня

3512 0
Переважна більшість медичних установ Росії в населених пунктах неподалік території України зайняті пораненими військовослужбовцями збройних сил РФ.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Серед особового складу збройних сил РФ постійно проводять пропагандистську роботу, яка нав’язує думки, що війну необхідно завершити до 9 травня 2022 року. Про це повідомили в Генеральному  штабі ЗСУ.

Переважна більшість медичних установ Росії в населених пунктах неподалік території України зайняті пораненими військовослужбовцями збройних сил РФ, які брали участь у війні з Україною та мали бойові зіткнення з підрозділами Сил оборони.

Читайте також: Росіяни намагаються перевести війну у частково «затяжну фазу»

Ворог вживає заходів для відновлення боєздатності військових частин повітряно-десантних військ, що зазнали критичних втрат як в живій силі, так і в бойовій техніці.

Незважаючи на активні заходи підрозділів федеральної служби безпеки, росгвардії та інформаційно-психологічних операцій, які діють на тимчасово зайнятій території України, росіяни стикаються з величезними труднощами з контролю за населенням на зазначених територіях. Спроби встановлення бутафорської проросійської влади з числа зрадників та колаборантів не мають підтримки з боку місцевого населення.

Нагадаємо, що військово-політичне керівництво ворога прийняло рішення корегувати плани з ведення наступних бойових дій на території України через те, що цілі, поставлені перед початком війни з Україною, не виконали у встановлені терміни.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!