Росію виключили зі Всесвітньої туристичної організації

1672 0
Вже традиційно росія першою заявила про свій вихід з організації.
Фото/ Twitter UNWTO

Фото/ Twitter UNWTO

Всесвітня туристична організація ООН (UNWTO) на позачерговій сесії 27 квітня призупинила членство росії. Про це повідомляють на Twitter-сторінці UNWTO.

«Члени UNWTO проголосували за припинення повноважень Росії. На засіданні першої позачергової Генеральної асамблеї UNWTO члени обговорювали питання виключення Росії з Організації. Росія відмовилася активізуватися та захищати свою позицію, оголосивши про свій вихід із UNWTO», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Право росії на членство в ООН призупинили

Цього разу росія використала свою традиційну стратегію та першою оголосила про свій вихід з організації.

Всесвітня туристична організація ООН (UNWTO) – це спеціалізована установа ООН, що відповідає за просування відповідального, стійкого та загальнодоступного туризму. 

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба вже відреагував на рішення організації та подякував за такий крок.

«Вдячний усім членам, які підтримали цей крок. Єдиним напрямком подорожі російських військових злочинців має бути Гаага. Ізоляція Росії буде поглиблюватися з кожним днем її війни проти України», – написав він.  

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!