«Роза Вітрів» оприлюднила оновлений графік польотів на внутрішніх маршрутах

3359 0
Зараз для авіаперевізника готові два ATR 72-600. Їх «Роза Вітрів» розраховує забрати в Україну після 15 червня.
Фото: Фіртка

Фото: Фіртка

Українська авіакомпанія «Роза Вітрів» (Windrose) оприлюднила скоригований графік регулярних польотів на внутрішніх маршрутах з 15 до 30 червня. Про це повідомляє avianews.

15 червня після відкриття аеропортів в Україні авіакомпанія планує запустити рейси з Києва до Одеси, Дніпра та Харкова, 16 червня – з Києва до Львова. усі лінії будуть обслуговувати щодня.

До кінця червня літаки будуть літати у Львів та Харків один раз на день, до Дніпра і Одеси – двічі на день. З липня авіакомпанія має намір збільшити частоту польотів. Відкриття щоденних рейсів Миколаїв-Київ перенесли на 15 липня.

Читайте також: Чотири авіакомпанії заявили про відновлення рейсів з України з кінця травня

Мінімальна ціна авіаквитків, на червень на маршруті Київ-Одеса становить 790 грн, на лініях Київ-Львів, Київ-Дніпро і Київ-Харків — 951 грн. У вартість входить перевезення багажу 23 кг і ручної поклажі 7 кг.

Зараз для авіаперевізника готові два ATR 72-600. Їх «Роза Вітрів» розраховує забрати в Україну після 15 червня. Саме цей тип літака повинен стати основою польотної програми на маршрутах всередині України.

Читайте також: Першими полетять лоукости. Директорка львівського аеропорту про кризу і найближчі перспективи

Нагадаємо, що раніше у авіакомпанії «Роза вітрів» повідомили, що запуск щоденних рейсів до Львова з Одеси, Дніпра і Харкова перенесли на 15 червня. Раніше рейси планувалось запустити 20 травня.

Окрім того, у компанії запроваджують авіапроїзні для перельотів Україною. Такий проїзний дозволяє протягом року від дати покупки бронювати перельоти за  фіксованим тарифом, незалежно від сезонних піків, обраного напрямку, завантаженості рейсу. Для власників проїзних не буде обмежень у періоді бронювання – переліт можна буде забронювати до початку реєстрації на рейс.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!