Розгляд апеляції на запобіжний захід сину Гринкевича перенесли

510 0
Адвокат повідомив, що заставу вносити не будуть.
Фото: РБК-Україна

Фото: РБК-Україна

Соломʼянський суд мав 26 січня розглянути апеляцію сторони захисту Романа Гринкевича щодо рішення Печерського суду про запобіжний захід у межах справи про постачання неякісного одягу для ЗСУ, однак засідання перенесли. Наступне засідання має відбутися у середині лютого.Про повідомляє Суспільне.

Також адвокат Романа Гринкевича Андрій Гуджал повідомив, що заставу за його підзахисного вносити не будуть.

«Таких грошей немає, і безпідставно їх вносити», – зазначив він.

Адвокат також розповів, що нині сторона захисту бере докази у турецької фірми виробника військового одягу, які мають довести невинуватість Романа Гринкевича.

Нагадаємо, ДБР затримала на Одещині сина львівського бізнесмена Романа Гринкевича, який фігурує у справі про постачання неякісного одягу для ЗСУ. 22 січня Печерський районний суд Києва відправив Романа Гринкевича під варту до 17 березня 2024 року з можливістю внести заставу понад 500 мільйонів гривень.

25 січня Київський апеляційний суд відклав розгляд апеляційної скарги щодо запобіжного захисту у вигляді тримання під вартою для львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича, який фігурує у справі постачання неякісного одягу й білизни для ЗСУ. Усе через те, що адвокатка не встигла ознайомитись із матеріалами справи. 

Нагадаємо,  що львівський підприємець Ігор Гринкевич намагався дати хабар у розмірі 500 тисяч доларів керівнику слідчого управління та повернути арештоване у кримінальному провадженні майно. Після розголосу Львівська обласна рада та Львівська ОВА розірвала меморандум про співпрацю з благодійним фондом «Hope.Ua», який належить Ігорю Гринкевичу. Міноборони України також розірвало укладені угоди з компаніями, які пов'язані з сім'єю Гринкевичів. 

Також нещодавно Tvoemisto.tv розповіло про головні скандали навколо львівської сімʼї Гринкевичів. Детальніше читайте за посиланням

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!