З Чернігова відновлюють дорогу до Києва

1142 0
Вдалося очистити вже вісім кілометрів.
Фото: Кирило Тимошенко

Фото: Кирило Тимошенко

На трасі Київ – Чернігів розпочали генеральне прибирання. Також в області тривають роботи зі спорудження мостів. Про це повідомляє заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко. 

«Чернігівщина продовжує наводити мости. Біля села Смолин та Киселівка будують тимчасові проїзди поряд зі зруйнованими мостами. Там працює по 11 одиниць техніки», – зауважує він. 

Крім того, на трасі М-01 Київ – Чернігів, яка з’єднує міста, розпочали генеральне прибирання. Очистили вже вісім кілометрів.

Читайте також: Стало відомо, коли мешканці Київщини зможуть повернутися додому   

Нагадаємо, що також триває відновлення проїзду на трасі М-06 Київ – Чоп поблизу села Стоянка та продовжуються роботи на Житомирській трасі. Її прибирають та розчищають від понівечених автівок і техніки. 

Також у селі Романівка Київської області відкрили тимчасовий насипний міст, що з'єднає міста Ірпінь, Буча, Гостомель, Ворзель з Києвом. Міст дозволить доставляти гуманітарну допомогу і будматеріали.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!