На правах реклами

Лаунж-зона та атмосфера свята. Чим дивуватиме новий ЖК Avalon Holiday

5467 0
Локація чистого повітря, здорового способу життя та гарного настрою для усієї сім’ї – так позиціонується житловий комплекс Avalon Holiday, реалізацію якого розпочали на вул. Проектована — вул. Героїв Майдану.

«Архітектори та проектанти розробили унікальний проект, що поєднує квартальне міське та відкрите природне планування. Функціональний мінімалізм та легкість геометричних форм, світлі фасади та стриманий декор, оздоблення з натурального дерева та низька поверховість будинків формують основу архітектурної концепції Avalon Holiday», — розповідає про житловий комплекс головний дизайнер компанії Avalon Inc. та керівник Vatmanstudio Сергій Міль.

Особливості планування та площі квартир

Зараз в 1-ій черзі комплексу Avalon Holiday передбачено 9 типів квартир площею від 32,45 до 58,27 кв.м.

Планування всіх квартир передбачає об'єднану кухню-студію та одну або дві спальні.  

Відпочинкові зони, озеро та ландшафтний дизайн

Щоб створити Avalon Holiday як сучасний та мегакомфортний простір, у комплексі передбачили планування всієї території. Для автомобілів залишили спеціально облаштовані місця, а на території будуть облаштовані доріжки для прогулянок, зона для приготування барбекю, спортивні та дитячі майданчики.

Швидкому відновленню сил і появі нових ідей сприятиме проведення часу біля озера з облаштованою лаунж-зоною та альтанками, що розташоване на території житлового комплексу.

«У житловому комплексі Avalon Holiday реалізовано унікальну концепцію нового стилю життя у місті, Це  свято, коли спортом займається уся сім'я: велосипеди, алеї для катання на роликах та самокатах – тут немає обмежень для дитячих мрій та можливостей дорослих. Майданчики для ігор розподілені з урахуванням інтересів діток різних вікових категорій, щоб кожен міг обрати своє улюблене заняття та знайти друзів. Від пісочниці для малят до зони open space для підлітків, тому навіть дорослим тут легко повернутися у дитинство», — говорить керівник проекту Avalon Holiday Сергій Ковальов.

Усі елементи будуть об’єднані стильним ландшафтним дизайном усієї території комплексу, який завдяки проектуванню та освітленню території, оригінальному поєднанню матеріалів та озелененню створює особливу атмосферу свята.

Локація чистого повітря забезпечуватиме гармонію активного життя та відпочинку, що так необхідні активним та успішним жителям сучасного мегаполіса.

«Жителям Avalon Holiday однаково легко вирішити – залишити межі мегаполіса або поринути в активне життя міста в його центральній частині. Завжди приємно робити вибір на користь усього, що любиш», — ділиться враженнями від проекту керівник відділу маркетингу Юлія Лебедєва.

Новації комплексу

В Avalon Holiday передбачено приміщення для зберігання дитячих візочків та велосипедів; продуктові візки для зручного розвантаження автомобілів після шопінгу та кілька типів відпочинкових зон.

На території Avalon Holiday передбачено також зведення церковної каплички, котра буде особливим духовним місцем для спільного зібрання жителів.

У жителів Avalon Holiday буде своя соціальна мережа завдяки зручному мобільному додатку. Сучасний mobile app водночас полегшуватиме оплату та моніторинг комунальних витрат та витрат на обслуговування житлового комплексу.

Більше інформації та умови купівлі квартир в ЖК Avalon Holiday — у консультаційних центрах компанії Avalon Inc. за адресами:

  • вул. Зелена, 204
  • просп. Червоної Калини, 60
  • просп. Чорновола, 16а (6 секція ЖК AVALON)


Телефон: 0 800 500 055

Сайт: avalon-inc.com.ua

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!