Ryanair почав літати зі Львова на Кіпр

1493 0
Пафос – місто на південному-заході Кіпру. Воно було заселене ще з неолітичного періоду. Це був центр культу Афродіти, а також еллінських богів родючості.
Фото: Поїхали з нами

Фото: Поїхали з нами

Авіакомпанія Ryanair розпочала виконання нових регулярних рейсів до Пафоса. Аеропорт «Львів» привітав водяною аркою перший новий регулярний рейс за маршрутом Пафос-Львів.

Читайте також: Відпочинок на морі. Умови виїзду українців за кордон

Рейси виконуватимуть двічі в тиждень, по понеділках та п'ятницях.

Із 1 квітня цього року Кіпр відкрив свої кордони для всіх відвідувачів з України. Туристи, у тому числі українці, зможуть в’їжджати до Кіпру без обов'язкової самоізоляції чи тесту на коронавірус, якщо вони повністю вакцинувалися від Covid-19 схваленими в ЄС препаратами (AstraZeneca, Pfizer/BioNTech, Moderna, Johnson & Johnson) або «Спутником V». 

Якщо ж не вдалося повністю вакцинуватися будь-яким із перелічених вище препаратів, можна потрапити на Кіпр за умови негативного ПЛР-тесту, зданого не пізніше, ніж за 72 години до вильоту. ПЛР-тест також потрібен дітям. По прибуттю потрібно буде здати тест повторно.

Читайте також: До Львова прибув перший регулярний рейс з Саудівської Аравії. Фото. Відео 

Пафос – місто на південному-заході Кіпру. Воно було заселене ще з неолітичного періоду. Це був центр культу Афродіти, а також еллінських богів родючості. Згідно з легендою, Афродіта народилася саме в цьому місті, де в XII в. до н. е. мікенці звели в її честь храм.

Фото львівського аеропорту

 

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!