Ryanair запустив рейси до литовського Каунаса та польського Кракова

1527 0
Для подорожі до Литви необхідно пройти повний курс вакцинації від Covid-19, у такому разі самоізоляція не є обов’язковою.
Фото з Інтернету

Фото з Інтернету

Лоукостер Ryanair запустив рейси зі Львова до литовського міста Каунас, а також до польського міста Краків. Про це повідомляє пресслужба Міжнародного аеропорту «Львів».

«Сьогодні, 2 серпня, зустріли перший новий регулярний рейс Ryanair за маршрутом Каунас-Львів. Літатимемо двічі у тиждень, по понеділках і п'ятницях», – йдеться у повідомлені.

Розклад рейсів Львів-Каунас:

У серпні:

понеділок: приліт у Львів о 12:20, а виліт до Каунаса –12:45;

п'ятниця: приліт – 11:35, виліт – 12:00.

У вересні:

понеділок: приліт у Львів о 21:20, а виліт до Каунаса – 21:45;

п'ятниця: приліт – 15:10, виліт – 15:35.

Також, 1 серпня, вперше у цьому році зустріли відновлений регулярний рейc Ryanair за маршрутом Краків-Львів.

Читайте також: Польща змінює правила в'їзду для іноземців. Оновлено

Рейси до Кракова виконуватимуться тричі на тиждень – по вівторках,  п'ятницях і неділях, а з вересня – двічі.

У серпні:

вівторок: приліт у Львів – 10:15, виліт зі Львова – 10:40,

п'ятниця: приліт у Львів – 23:20, виліт зі Львова – 23:45,

неділя: приліт у Львів – 12:15, виліт зі Львова – 12:40.

У вересні:

середа: приліт у Львів – 17:25, виліт зі Львова – 17:50,

неділя: приліт у Львів – 14:55, виліт зі Львова – 15:20.

Нагадаємо, з 19 липня стали можливими туристичні подорожі українців до Литви. Для цього необхідно пройти повний курс вакцинації від COVID-19, у такому разі самоізоляція по прибуттю до Литви не є обов’язковою. Негативний результат ПЛР-тесту на COVID-19, зроблений не раніше як за 72 годин до в’їзду до Литви, або тест на антиген Covid-19, зроблений не раніше як за 48 годин до в’їзду до Литви, вимагають 10-денної самоізоляції. Її можна зменшити, якщо здати тест на 7-й день самоізоляції.

Перед в’їздом до Литви також необхідно заповнити онлайн-форму на сайті за 48 годин до в’їзду у Литву та отримати QR-код.

Загалом Ryanair запланував на літній час перельоти зі Львова за 17 маршрутами – 37 рейсів на тиждень в пік сезону. Лоукостер має намір літати в Барі, Будапешт, Каунас, Неаполь, Палермо, Пізу, Турин, Венецію, Бергамо, Болонью, Рим, Краків, Познань, Вроцлав, Варшаву, Лондон і Веце.

Додамо, що у Міжнародному аеропорту «Львів» найближчим часом планують відновити ряд рейсів та відкрити нові. Нові напрямки відкриють авіакомпанії Lufthansa, Wizz Air, SkyUp.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!