Садовий сказав, яким бачить Львів після перемоги

2399 0
В пріоритеті буде культура, освіта та реабілітація ветеранів війни.
Андрій Садовий / Фото: Твоє місто

Андрій Садовий / Фото: Твоє місто

Після перемоги у Львові розвиватимуть освітні та культурні напрямки. Зокрема, велику увагу приділятимуть допомозі ветеранам війни, лікуванню та реабілітації. Про це міський голова Львова Андрій Садовий сказав сьогодні, 16 червня, в ефірі програми «Акценти Твого міста» у відповідь на запитання про те, яким він бачить Львів після перемоги.

«Для мене пріоритетом є розвиток людини як особистості. Йдеться про освіту, культуру, про ветеранів. Дуже багато людей потребують допомоги, психологічної реабілітації. Звичайно, в пріоритеті також інфраструктурні проєкти. Львів має бути не просто воротами в Україну. Це – місія Львова», – каже міський голова.

Читайте також: Львів готується приймати евакуйованих через підрив Каховської ГЕС

За його словами, Львів завжди був пілотним проєктом, на прикладі якого інші міста мали можливість перейняти досвід та покращити власну діяльність.

Нагадаємо, що  «Медіа-хаб «Твоє місто» започатковує серію розмов з військовими, волонтерами, істориками, політиками, громадськими та культурними діячами, підприємцями, чиновниками та освітянами – усіма, хто щодня наближає нашу перемогу. У другому випуску Tvoemisto.tv поговорило з відомим українським психотерапевтом, завідувачем кафедри психотерапії Українського католицького університету Романом Кечуром.

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!