Садовий закликає львів’ян патрулювати місто і робити коктейлі Молотова

4928 0
У Львові почали цивільне патрулювання міста.
Фото: Львівська ОДА

Фото: Львівська ОДА

Львів готовий чинити опір. Спільно з силами тероборони та поліцією львів’ян закликають до патрулювання містом. Записатись на патрулювання можна у районних адміністраціях.

Читайте також: У Львові на в’їзді та виїзді встановлюють блокпости

«Ми починаємо патрулювання в місті Львові. Люди повинні розприділитися і записуватися у кожній районній адміністрації. Є чіткі карти маршрутів патрулювання. Воно буде діяти 24/7 і охороняти важливі об’єкти по місту і на межі нашої громади», – каже міський голова Львова Андрій Садовий.

За його словами, кожен, хто має зброю – має бути напоготові, а хто не має – робити коктейлі Молотова або бандера смузі.

Довідково

Міністерство внутрішніх справ України нагадало громадянам рецепт коктейлю Молотова для боротьби з окупантами.

Пляшки радять використовувати з товстими стінками скла. Горюча суміш має складатися на 2/3 з бензину і на 1/3 з мастила. Домішки: серебрянка (підвищує температуру горіння), пінопласт (краще розчинити в ацетоні і вливати в пляшку). Гніт – 50 см бавовняної тканини шільно втрамбувати у горловину пляшки. Спершу треба налити 2/3 горючої суміші, а 1/3 залишити для випаровування.

ЗСУ радили застосовувати коктейлі Молотова проти ворожих танків.

Нагадаємо, що про те, хто може вступити у тероборону, які документи для цього потрібні і на скільки укладається контракт читайте у матеріалі Тvoemisto.tv підготувало покрокову інструкцію.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!