СБУ просить мешканців Львівщини повідомляти про російськомовних «провокаторів»

15420 0
Характерно, це російськомовні особи спортивної статури віком 20-50 років, які прибули для провокацій.
Фото: Leopolis

Фото: Leopolis

Управління СБУ у Львівській області застерігає про появу в регіоні російськомовних осіб спортивної статури, які прибули для провокацій. Мешканців просять повідомляти про осіб чоловічої статі віком від 20 до 50 років. Про це повідомила голова Громадської ради при СБУ у Львівській області Галина Янко.

Читайте також: А що буде якщо? Як Львів підготувався до можливого нападу Путіна

«Прохання до всіх мешканців Львівщини та до рієлторів повідомляти про осіб чоловічої статі віком від 20 до 50 років, котрі можуть як особисто, так і через посередників наймати квартири в регіоні. Характерно, ці люди розмовляють російською і не володіють українською. Якщо б Вам потрапляли їх паспортні дані чи номери мобільних, то будь ласка, так само повідомляйте правоохоронців», – сказала вона.

У разі виявлення таких осіб, їх паспортних даних чи мобільних номерів, співробітники СБУ просять повідомляти всю інформацію на усі месенджери за телефоном +380664671077. Так само варто повідомляти й правоохоронців.

Читайте також: У Львові затвердили план дій у разі військової загрози з боку Росії

Також, громадян просять з розумінням ставитися до того, коли зупиняють та просять пред’явити документи, оскільки така сьогодні перевірка відбувається на території всієї України.

Раніше міський голова Андрій Садовий зауважив, що у Львові можливі різні диверсійні групи. ому важливо не панікуати та зберігати спокій. 

Нагадаємо, СБУ заявляло про потужну хвилю гібридної війни в Україні. Співробітники спецслужб посили режим роботи в усіх регіонах України та перевіряють будь-які сценарії атаки. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!