Ще 13 дітей-сиріт через воєнні дії евакуювали на Львівщину

485 0
Дітей поселили у закладах для дітей Львівщини.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

На Львівщину через воєнні дії евакуювали ще 13 дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Разом з дітьми приїхали також їх супроводжувачі. Про це повідомили у Службі у справах дітей.

На вокзалі допомогли зустріти дітей представники волонтерської спільноти «Медико-психологічна допомога». 

Евакуйовані діти із Запорізької області, дошкільного віку: від 5 до 16 років. Їх поселили у закладах для дітей Львівщини. Зазначимо, що станом на сьогодні у 17 закладах Львівської області перебуває 298 дітей (внутрішньо переміщені в складі організованих груп закладів).

Читайте також: Де здати або отримати теплий одяг. Локації у Львові

Нагадаємо, що комунальний заклад «Територіальний центр соціального обслуговування» Перемишлянської міської ради опублікував тендер на проведення ремонтно-реставраційних робіт у будівлі для тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб в с. Дунаїв, що у Львівському районі. 

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!