Ще одна громада Львівщини виплачуватиме кошти за контракт зі ЗСУ

4434 0
Виплачуватимуть 30 тисяч гривень.
фото умовне

фото умовне

Мобілізовані Стрийської громади з січня 2024 року отримуватимуть одноразову фінансову допомогу у розмірі 30 тисяч гривень. Про це повідомила пресслужба Стрийської міської ради. 

«Новий пункт у Програмі «Підтримка учасників АТО (ООС), Захисників та Захисниць України та членів їх сімей» підтримали депутати на черговій сесії міської ради. Соціальна служба вже розпочала роботу з ТЦК та з самими мобілізованими. Виплачувати кошти розпочнуть вже з наступного місяця», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: ТЦК працюватимуть цілодобово. Чи вручатимуть повістки вночі

Нагадаємо, Львів виплатить кожному, хто підпише контракт із військовими частинами Десантно-Штурмових військ та морською піхотою, 50 тисяч гривень. Прохання допомогти з додатковою мотивацією від міста для тих, хто підпише контракт саме з цими родами військ, міськрада отримала від військових. За їхніми словами, саме ці війська мають одну з найбільших потреб в доукомплектуванні на цей час. 

Додамо, про те, що змінить законопроєкт про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку; на що варто звернути увагу; які питання спричиняють найбільші дискусії, Tvoemisto.tv запитало в Ярослава Жукровського, адвоката, юридичного консультанта Офісу підтримки родин військових при Львівській ОВА. Читайте за посиланням

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!