Ще один паркувальний майданчик відкриють у Львові

492 0
Він працюватиме лише у будні.
Фото умовне/ЛМР

Фото умовне/ЛМР

У Львові на вул. Замарстинівській, (від вул. Гайдамацької до Торф’яної) з 1 грудня відкриють ще 1 паркувальний майданчик. Про це повідомила пресслужба Львівської міськради. 

Майданчик розрахований на 26 паркомісць, три з них для осіб з інвалідністю. Працюватиме він лише у будні дні з 8:00 до 20:00. 

Він розташований у 4 зоні паркування, тому тариф становить 5 грн/год. 

Найближчі термінали EasyPay для оплати готівкою розташовані  на вул. Замарстинівській № 43 (супермаркет "Рукавичка") та №79 (у приміщенні протезно-ортопедичного центру). Оплатити можна і безготівково - відсканувавши камерою телефону QR-код на інфощиті – через веб-сторінки EasyPay, UNIP та через завантажені застосунки EasyPay, Приват24, UNIP.

Читайте також:На одній із вулиць Львова ліквідують смугу для громадського транспорту

Переглянути розміщення усіх паркувальних майданчиків Львова ви можете за посиланням

Нагадаємо, що нещодавно у Львові вздовж паркової частини вул. Віри, Надії, Любові заборонили паркування.

Володимир Федорович

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!