Що потрібно сьогодні для нашої перемоги. Перелік волонтерських збірок

1772 0
Тvoemisto.tv підготувало підбірку ініціатив від організацій, фондів чи просто небайдужих львів’ян, які збирають необхідне для потреб військових.
Фото: bf-dsn.com

Фото: bf-dsn.com

У Львові працює чимало волонтерів, волонтерських організацій та благодійних фондів, які через повномасштабне вторгнення росії на територію України, бойові дії, поранення військових та цивільних почали збирати найнеобхідніше. Тvoemisto.tv пропонує перелік ініціатив, до яких кожен може долучитися.

Подарунки для поранених Героїв

У Львові до Дня Незалежності України, яке відзначатимуть наступного тижня, 24 серпня, планують підготувати 300 подарунків для Героїв, які зараз перебувають на лікуванні у львівському госпіталі. Про це повідомляє волонтер та ветеран Артур Кирєєв.

Читайте також: Арештовані на Львівщині білоруські вантажівки передадуть на потреби ЗСУ

Зокрема, у планах підготувати подарункові набори, футболки та монети у коробочках. Останні вже закупили, на часі – закупівля засобів гігієни: пінки для гоління, одноразових станків, дезодорантів.

Допомогти фінансово можна за реквізитами:

5168 7451 0841 4126 Артур Кирєєв (Приватбанк).

Благодійне читання для допомоги ЗСУ

Пошук талантів і грошей для потреб ЗСУ оголосив український письменник бурятського походження Дорж Бату.

«Чого ми як нація, варті без своєї літератури? Без своїх талантів і письменників? І як ми можемо допомогти ЗСУ, котрі захищають країну? Відкриваю благодійні читання. Якщо ви пишете вірші і прозу, у вас є чудова нагода представити її моїй тридцятисячній авдиторії. Та ще і у моєму виконанні», – пише він.

Автор благодійної ініціативи прочитає будь-який уривок, відчує його, проникнеться кожною деталлю, увійде у образ і постарається передати усі відчуття, почуття і переживання. За бажанням автора, зробить ще й «розбір польотів».

Умови аукціону: зробити найбільшу ставку у коментарях до 23:30 24 серпня. Початкова ставка: 1500 гривень. Гроші підуть на купівлю автівки для розвідників і на спеціальні рюкзаки для військових медиків.

Переможець надсилає текст і побажання. Формат уривку – до двох хвилин читання.

Збір на коптер

На коптер Мavic 3 для 93-ої окремої механізованої бригади «Холодний Яр» збирає Ната Лі.

Фінансову допомогу можна переказати сюди:

5375411201684458

https://send.monobank.ua/jar/4zNKEZdaUA

Ліки для поранених воїнів у шпиталі

Волонтерська служба Львівського військового госпіталю, яка цілодобово піклується про важкопоранених воїнів, цього тижня закупила 15 ящиків вологих серветок, відремонтували більше 50 пар милиць, докупили гумові наконечники різних діаметрів, повідомляє волонтерка Наталія Арестова.

Читайте також: Львів’ян просять долучитися до збору коштів на канцтовари для потребуючих дітей

Зараз волонтери замовили 4 медичних гусаки на більше 10 тис. грн. Цю суму, а також за логістику та доставку треба оплатити. Також замовили ще один спеціальний активний візок для важкопораненого військового з травмою спинного мозку. Його вартість 10 тис. грн.

Усіх, кому небайдужа доля важкопоранених пацієнтів шпиталю, просять скидати кошти на картку:

4149 6293 5643 3300.

Підготувала Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!