Школам на Львівщині рекомендують йти на зимові канікули з 4 січня

5965 0
Канікули пропонують змістити, щоб скоротити тривалість віддаленого навчання для школярів.
Photo by Elena Mozhvilo on Unsplash

Photo by Elena Mozhvilo on Unsplash

Департамент освіти і науки Львівської ОДА рекомендує відкоригувати терміни проведення зимових канікул і оголосити зимові канікули не раніше 4 січня 2021 року. Про це повідомив директор департаменту Олег Паска.⠀

Читайте також: Що у Львові можна буде побачити на свята. Підбірка вистав, концертів та атракцій 

«Разом з тим нагадуємо, що відповідно до п. 4 ст. 10 Закону України «Про повну загальну середню освіту» структура і тривалість навчального року визначаються педагогічною радою закладу освіти. Тривалість канікул у закладах освіти протягом навчального року не може становити менше 30 календарних днів», – йдеться у поясненні.

Читайте також: Де у Львові можна зустріти святого Миколая попри карантин. Локації, ціни

У департаменті кажуть, що на час локадуну із 8 до 24 січня дітей навчатимуть дистанційно і тому варто скоротити час такого навчання онлайн, змістивши зимові канікули ближче до запровадження більш жорстких карантинних обмежень.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!